Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

24 Oman rondreizen gevonden

 • Budget topper

  Hoogtepunten van Oman

  7-daagse individuele rondreis

  - Inclusief 4WD tijdens rondreis en drop-off kosten- Logeren in de prachtige Wahiba Sands- Verblijf in goede hotels met ontbijt- Reuze schildpadden op het strand zien bij Ras Al Jinz- Heerlijke stranddagen in Mussanah

  1592 incl. vliegticket Bekijken
 • Budget topper

  Rondreis Dubai & Oman

  13-daagse individuele rondreis

  Vlieg-/busreis inclusief diverse maaltijden met o.a. Dubai, Abu Dhabi, Nizwa, Wahiba Sands, Ras al-Jinz, Muscat en Nakhal

  1424 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Oman en Dubai

  11-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Oman ontdek je het land van wierookbomen, Sinbad de Zeeman, authentieke dorpen, groene wadi's en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat van Oman is misschien wel het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten. Dit gastvrije land is nog maar kort geleden opengesteld en heeft dan ook nog altijd zijn authentieke charme en tradities behouden. Oman is een perfecte bestemming voor een korte, actieve vakantie. Je besluit de reis in Dubai met z'n megalomane hoogbouw en waanzinnige architectuur.

  1898 incl. vliegticket Bekijken
 • 13-daagse rondreis Dubai & Oman

  13-daagse groepsrondreis

  Onwaarschijnlijk… de waanzinnige rijkdom van de oliesjeiks, de hypermoderne bouwwerken, een skihal in de bloedhete woestijn en een 7-sterren hotel in zee. Dubai is met niets te vergelijken. Overweldigend… de landschappen van de Verenigde Arabische Emiraten en Oman, waar onherbergzame woestijngebieden, goudgele zandduinen en paradijselijke oases elkaar afwisselen. Onvergetelijk… de bezoeken aan de moskeeën, forten, kastelen en paleizen, de oosterse sfeer in de bedrijvige soeks en een woestijnovernachting onder een onmetelijke sterrenhemel. Duik in een sprookje, ga mee naar Dubai & Oman.

  1574 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis OMAN EN DUBAI - 14 dagen; Land van wadi's en wierook

  14-daagse groepsrondreis

  Sinbad heeft er zijn zeilen gehesen, de koningin van Sheba had er haar paleis; Oman is een land van verhalen, van Arabische sprookjes. Een verrassend land met een mengeling van Arabische tradities en moderne technologie. De natuur is meer dan prachtig, met machtige bergen en weelderige oases. Dubai is een kosmopolitische stad met veel verschillende nationaliteiten en enkele van de hoogste gebouwen ter wereld. Ontdek de contrasten van dit deel van Arabië tijdens de rondreis Oman en Dubai.

  2795 incl. vliegticket Bekijken
 • 8-daagse groepsrondreis Oman Land van de Sultan

  8-daagse groepsrondreis

  Oman is het best bewaard gebleven geheim van het Arabisch schiereiland. Duizenden jaren beschaving en de vriendelijke Omani zorgen voor een authentiek Arabische sfeer, waar lang vervlogen tijden weer tot leven komen. Een reis langs uitersten, van de vruchtbare wadi's met dadelpalmen en turquoise water tot de gouden zandduinen van de eindeloze Wahiba woestijn. Andere hoogtepunten zijn de wandelingen door de 'Grand Canyon' van het Midden-Oosten, de bergen van Jebel Akhdar. Oman zal u telkens weer verbazen!

  1499 incl. vliegticket Bekijken
 • Best of Oman

  8-daagse fly-drive

  Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en zelfs een Grand Canyon. Met de intrigerende bewoners van het Ras Al Hadd-strand en de traditionele dhow-botenbouwers bieden wij u een mooi overzicht van het fascinerende Oman. U verkent dit mystieke land op eigen houtje per auto. Een mooi avontuur!

  1300 excl. vliegticket Bekijken
 • Bijzonder Oman & Salalah

  12-daagse individuele rondreis

  - Inclusief 4WD tijdens rondreis en drop-off kosten- Verblijf in goede hotels met ontbijt- Logeren in de Wahiba Sands en schildpadden bij Ras Al jinz- Zie de Jebel Shams, dé Grand Canyon van Oman- Bezoek aan het bijzondere zuiden, Salalah

  2749 incl. vliegticket Bekijken
 • Best of Oman

  8-daagse individuele rondreis

  Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en zelfs een Grand Canyon. Met de intrigerende bewoners van het Ras Al Hadd-strand en de traditionele dhow-botenbouwers bieden wij u een mooi overzicht van het fascinerende Oman. Laat u verleiden tot een reis door dit mystieke land vol afwisseling en met een zeer boeiende geschiedenis!

  2150 excl. vliegticket Bekijken
 • Dunes by Al Nadha

  3-daagse individuele rondreis

  Dit luxueuze woestijnresort ligt op nog geen anderhalf uur rijden van Muscat! In de magische omgeving van het 'witte zand' van Wadi Al Abiyad vindt u bovenop een van de hoogste duinen het intieme resort Dunes by Al Nadha. Geniet van uitgestrekte uitzichten over de duinen en vele mogelijke (avontuurlijke) activiteiten.

  305 excl. vliegticket Bekijken
 • Fly-drive Oman (met privéchaffeur)

  9-daagse groepsrondreis

  2176 incl. vliegticket Bekijken
 • Grand Oman Explorer

  14-daagse fly-drive

  Tijdens deze autoreis passeren diverse culturele en natuurlijke hoogtepunten de revue. In veertien dagen krijgt u een goede indruk van het sultanaat Oman. Bent u avontuurlijk ingesteld dan is dit de reis voor u! U reist per 4-WD auto, die u zelf bestuurt, en kunt zo uw eigen tempo bepalen. Daarnaast steekt u met de ferry over naar het Omaanse eiland Masirah, een minder bekende bestemming die nog niet veel wordt aangedaan. U slaapt tijdens deze reis niet alleen in hotels. Ook een overnachting in een tentje op het strand en een nacht in de woestijn staan op het menu. Een hele nieuwe ervaring!

  2500 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis OMAN - 9 dagen; Woestijnkastelen en groene bergen

  9-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze korte reis door het noorden van Oman bezoek je de bekendste bezienswaardigheden van het land. Muscat staat symbool voor de modernisering en openheid die door Sultan Qaboos haar intrede heeft gedaan. Met een vierwiel aangedreven wagen verken je de prachtige Wahiba Sands woestijn en bezoek je de mooiste wadi's van het land. Nizwa en omgeving staan bekend als het culturele hartland van Oman met eeuwenoude kastelen en de geitenmarkt op vrijdag. Vanuit Nizwa verken je het hoogste gebergte van het Arabisch schiereiland. Je eindigt je reis aan het strand van Mussanah voordat je terugvliegt naar huis.

  1595 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Oman, 9 dagen

  9-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze 9-daagse rondreis krijg je een compleet beeld te zien van het Sultanaat Oman. Dit land biedt de perfecte mix tussen een boeiende geschiedenis en het huidige moderne leven.

  1695 incl. vliegticket Bekijken
 • 9-daagse Emiraten cruise vanaf Dubai

  9-daagse groepsrondreis

  De combinatie van interessante bestemmingen, Premium All Inclusive en de informele sfeer aan boord, maken deze reis speciaal. De meeste (non) alcoholische dranken en maaltijden in zowel de à la carte- als de buffetrestaurants zijn inclusief. Er zijn geen verplichte dinerzittingen en gala avonden. Ontdek moderne steden en oude culturen. Cross met een jeep door de verlaten woestijnen. Wandel over een traditionele souk en maak kennis met de gastvrije Arabische bevolking. Geniet zorgeloos van je cruise! Let op dat er op een aantal data een afwijkend vaarschema is. Zie bij 'Goed om te weten' wat het juiste vaarschema is.

  1520 incl. vliegticket Bekijken
 • Avontuurlijk Oman

  10-daagse individuele rondreis

  - Inclusief 4WD tijdens rondreis en drop-off kosten- Logeren in de Wahiba Sands- Reuze schildpadden zien op het strand van Ras Al Jinz- Heerlijke stranddagen in Mussanah- Zie de Jebel Shams, dé Grand Canyon van Oman

  2114 incl. vliegticket Bekijken
 • East Oman Off-Road Expedition

  8-daagse fly-drive

  Beleef Oman op een unieke manier! Stap van de gebaande paden af en beleef samen met een groep enthousiaste medereizigers Oman per 4-WD. Overdag legt u flinke afstanden af over afwisselend asfaltwegen, zandduinen en het strand. Overnachten doet u in een tent op het dak van uw auto en eten doet u onder de uitgestrekte sterrenhemel in de Arabische wildernis. U wordt gedurende de tour begeleid door een ervaren gids, die u meeneemt naar gebieden waar geen andere toerist komt. Waar ieder ander linksaf slaat, gaat u rechtsaf en maakt u kennis met het authentieke Oman. Niet alleen off-road, maar ook 'off the beaten track'.

  3400 excl. vliegticket Bekijken
 • Fly-drive Oman (self-drive)

  9-daagse groepsrondreis

  1799 incl. vliegticket Bekijken
 • Mysterieus Oman

  9-daagse groepsrondreis

  Beleef een sprookje uit 1001-nacht in Oman en ontdek Muscat, Nizwa, Wadi Ghul, Wadi Arbyn, Wahibawoestijn en Barkha met de reisleiders van SRC Reizen

  2198 incl. vliegticket Bekijken
 • Oman

  10-daagse individuele rondreis

  Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Oman. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  1649 incl. vliegticket Bekijken