• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

New York ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

124 New York reiservaringen en tips

Geweldig

68%

Tof

31%

Wel oké

2%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Didi van Bree op 03-01-2016

  “Overweldigende stad”

  In februari 2015 heb ik een week New York mogen bezoeken. Tijdens mijn bezoek lagen de temperaturen rond de -10 overdag en -20 's nachts. Ondanks dat het vaak zo koud was dat ik niet langer dan een kwartier buiten wilde lopen, zag het er uit als een plaatje met alle sneeuw. Vooral Central Park, daar kun je uren door brengen. Ik vond het vooral leuk om door de wijken te lopen, zo proef je de sfeer. Ook het bezoek aan de Gospel Church in Harlem is een aanrader. De mensen vond ik boven verwachting vriendelijk en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Ik heb er wel voor gekozen om een ticket te kopen om Empire State Building te bezoeken en als je daar eenmaal boven staat, was het meer dan waard! Ik vond het wel extreem druk waardoor ik een week lang genoeg vond. Maar ik zou zeker nog een keer terug willen om het ook eens in de zomer mee te maken.

 • Anna Kooistra op 31-12-2015

  “Geweldige stad”

  Wat een stad, een hele ervaring. We kwamen in New York aan met onze eigen auto, maar die hebben we heel snel ingeleverd en zijn toen met de metro verder gaan reizen, veel beter te doen! Een prachtige stad, het leeft 24/7 en ondanks dat we er in de winter waren (ja, het was er echt heeel koud) was het er mooi. Je kan je er prima een paar dagen vermaken, maar besef wel dat het er altijd druk is en vooral s nachts als je wilt slapen kan dit soms vervelend zijn...

 • Stefan de Groot op 17-09-2015

  “NYC = super ervaring!”

  Vorig jaar oktober 7 dagen in NYC geweest. Echt een geweldige stad! De meeste tips zoals in het artikel omschreven gedaan. Zeker ook het 9/11 memorial bezoeken. Zeer indrukwekkend.

  TIP: boek een fiets tour!! Is echt super en je ziet zoveel meer op een andere manier. Fietsen over de Brooklyn bridge was bijvoorbeeld echt een super ervaring. Wij hebben het geboekt bij een Nederlandse fietshandelaar uit Brooklyn, http://rollingorangebikes.com

  TIP voor de outlet shoppers; Ga met de bus naar Jersey Gardens in New Jersey (ongeveer 30 min vanaf New York bus station, afhankelijk van het verkeer in de spits natuurlijk). Wij hebben dit de 2e dag gedaan en waren gelijk geslaagd voor de meeste kleding etc zodat we de rest van de week konden genieten van alles wat er te zien was zonder al te veel verder te "moeten" shoppen ;-)

  Verder gewoon genieten.

 • Kristel Houtappels - SEO tekstschrijver op 15-09-2015

  “New York New York!”

  Alweer een hele tijd geleden de mooiste stad ter wereld bezocht. Hier heb je echt alles, er zijn zoveel bezienswaardigheden dat één trip eigenlijk niet voldoende is. Mijn tips: ga op pad. Tijdens een wandeling door de stad zie je het meest. voor grotere afstanden kun je eenvoudig de metro pakken. Een andere tip is TKTS op Times Square, hier kun je met korting kaarten voor broadway shows kopen.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
 1. TUI – flydrives & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Tenzing Travel – advies op maat!
  Bekijk aanbiedingen
 3. De Jong Intra – individuele rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw New York reiservaring en tips!

Ben jij in New York geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief