• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

New York ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

124 New York reiservaringen en tips

Geweldig

68%

Tof

31%

Wel oké

2%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Simone Schaeks op 02-05-2019

    “Beter dan in mijn dromen!”

    New York stond al jaren hoog bovenaan op mijn Bucket List. Toen het eindelijk zover was, was ik een beetje bang dat het zou tegenvallen. Maar niets was minder waar. De quote 'There is something in the New York air that makes sleep useless' is meer dan waar. De stad bruist van energie en dat voel je zodra je één stap in de stad gezet hebt. Alles is zo groot en indrukwekkend. Je blijft je ogen uitkijken en je verbazen. Ik ging in januari 2017 en heb sindsdien al heimwee. Ik ga terug!

    Mijn tips:
    - the High Line
    - Brooklyn
    - Broadway Show bezoeken
    - Basketball game bezoeken
    - Vanaf Wall Street via Broadway helemaal omhoog lopen naar Times Square en geen enkele wijk overslaan

  • op 01-05-2019

    “Wat je van NYC verwacht”

    New York City is precies wat je er van zou verwachten. Torenhoge skyscrapers, crowded straten, maar ook erg indrukwekkende billboards, natuurlijk de must-sees Broadway, Times Square en The Empire State Building. Hou er rekening mee dat alles, maar dan ook echt alles, extreem duur is in vergelijking met Nederland.

  • Jelmer Laernoes op 30-04-2019

    “New York wat een wereldstad. ”

    Samen met een vriend bezocht ik in november 2017 New York! Wat een wereldstad, in vier dagen tijd hebben we meer dan 100km gewandeld. Veel gezien en ik zou het iedereen aanraden. Erg leuk dat je veel dingen herkent uit films en series. New York is een relatief duurdere stad, maar als je een beetje zoekt kun je hier ook prima met een kleiner budget naar toe reizen.

  • Kim op 29-04-2019

    “New years Eve”

    Oud en nieuw hebben wij afgelopen jaar in New York gevierd. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Zorg ervoor dat je kaarten ver van te voren boekt (september), dan ben je gegarandeerd voor en goede prijs-kwaliteitverhouding. Enige nadeel is dat het op rond de feestdagen enorm druk is in New York. Reken er op dat je schuifelend de brooklyn bridge over gaat.

  • Christel Lakeman op 27-04-2019

    “New York heeft het!”

    New York! Wat een geweldige stad. Je hoeft je er geen minuut te vervelen. Er is zo veel te zien. Breng vooral een bezoek aan de monumenten bij het WTC en het 9/11 memorial museum. Dat is zo indrukwekkend! Verder vooral doen: een rondje door Central Park wandelen, over de Brooklyn bridge en High line park lopen en gewoon door de straten van Manhattan te struinen. The New York Library was voor mij ook een positieve verrassing. Ik sta te trappelen om weer heen te gaan, maar geen idee wanneer dat ervan gaat komen....

  • op 24-04-2019

    “Enorme overweldigende metropool”

    Erg grote stad, die zeer indrukwekkend overkomt. Je voelt je extreem klein als je op Times Square of naast het Empire State Building staat. Ground Zero is ook erg indrukwekkend en is ook zeker een must-see van New York.

  • Caroline op 24-04-2019

    “Mega gave city trip!”

    New York heeft zoveel te bieden. Wanneer je er een paar dagen doorheen loopt is het net alsof je door de films heen loopt die je zo vaak hebt gezien. Times Square is zo indrukwekkend in het echt en kijk ook uit over één van de prachtige rooftop terraces over deze prachtige stad!
    Op elke dag van de week is er een ander museum gratis te bezoeken. Als je een beetje op je geld wil letten in het dure New York is het goed om hier even naar te googlen.

  • Jeroen op 21-04-2019

    “NY”

    New York, een stad waar alles kan en waar zoveel te zien is dat je er veel vaker terug moet komen. Denk alleen al aan het grote central park, de vele wolkenkrabbers en de winkels.

    Tip: doe veel met de metro om zodoende tijd te besparen. Bezoek het 9/11 memorial en ga naar een musical op broadway.

  • Joke Vos op 21-04-2019

    “Drukke maar fantastische stad”

    Manhattan is erg indrukwekkend, je krijgt pijn in je nek van het omhoog kijken, iets wat je onwillekeurig toch steeds doet. Mooie staten en winkels. Time square is leuk maar wel super druk. Rustpunt in de stad is central park, heerlijk om doorheen te lopen met mooi weer. Farmers market en de rooftop bar is ook een aanrader. Erg leuk vond ik de Brooklyn Bridge. We zijn erover gelopen naar Brooklyn wat ook zeker de moeite waard is om wat tijd door te brengen.

  • dinuccia op 21-04-2019

    “New York”

    The city that never sleeps!
    En dat klopt ook het gaat hier echt 24 uur per dag door.
    Je kijkt je ogen uit. De meeste bekende attracties zijn lopend te bezoeken, maar verder is het met de metro ook allemaal goed en snel te doen.
    Na een week heb je meeste bekende highlights wel gezien van de stad, dus een vervolg bezoek voor de minder bekende delen van de stad staan zeker op mijn verlanglijstje.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw New York reiservaring en tips!

Ben jij in New York geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief