New York ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

124 New York reiservaringen en tips

Geweldig

68%

Tof

31%

Wel oké

2%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Wouter
    op 05-06-2020
    1 review • 1 waardering
    5

    “Super vet!”

    Aantal jaar geleden in New York geweest met mijn familie. Wat een ontzettend vette stad! Hou je van een bruisende stad dan moet je hier naartoe gaan. Eigenlijk overtrof alles mijn verwachting en vlogen de 5 dagen voorbij. Zeker de winkelmogelijkheden zijn eindeloos. Let wel op dat je voldoende fooi meeneemt, want echt overal is het normaal om fooi te geven. Vergeet dit niet, want de mensen leven hiervan.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Monique | GlobeHopper.nl
    op 31-05-2019
    49 landen bezocht • 5 reviews • 3 waarderingen
    5

    “New York onze favoriete stad”

    Zo'n heerlijke stad, New York! Wij zijn er meerdere keren geweest maar hij blijft op onze to do list staan :) We hebben zelf ook een aantal super leuke tips verzameld, onder andere toffe Foody tours, mooie Hotels die we aanraden, etc.
    Neem maar eens een kijkje: https://www.globehopper.nl/activiteit/new-york/

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ewout Vrolijk
    op 24-05-2019
    27 landen bezocht • 13 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Een stad van herkenning ”

    Toen ik in deze stad zag ik allemaal bekende locatie’s. Best vreemd in een stad waar je nog nooit bent geweest. Maar deze stad is al zo vaak gefotografeerd en zoveel nieuws berichten en film/series gemaakt dat het wel bekend voor komt. We hebben de bekende highlights(oa central park, 9-11 museum, lopend over de Brooklyn bridge, the highline, Vrijheidsbeeld). Wat ook leuk is om een guide tour door een van de wijken doen. Verder vind ik een leuke stad met veel herkenning

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annemie Alberts
    op 20-05-2019
    9 reviews • 2 waarderingen
    5

    “The city that never sleeps...”

    In 2016 samen met mijn 15 jarige zoon 12 dagen naar New York. Wat een super ervaring was dat. Mooi om te zien dat ook mijn 15 jarige met open mond stond bij het 911 Memorial. Een hoogtepunt wat het bijwonen van een opname voor America's Got Talent in de Radio City Hall

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Reizende Annie
    op 13-05-2019
    23 landen bezocht • 15 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Bucketlist”

    NeW York, de stad die je kent uit alle films en series en die je absoluut zelf ook eenmaal moet hebben bezocht! De wolkenkrabbers, de bewoners, de stadsparken; New York is een fantastische stad. De sfeer die hier hangt vind je nergens. Of je nou houdt van kunst, shoppen, architectuur of sport, New York heeft zoveel te bieden.

    Wij vonden het eigenlijk het leukste om de toeristische trekpleisters, zoals het empire state en het vrijheidsbeeld, over te slaan en zelf door de omliggende wijken van manhattan te slenteren. Wat je absoluut niet over mag slaan is het 911 memorial. Het museum is erg indrukwekkend.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mark Kremers
    op 10-05-2019
    23 landen bezocht • 40 reviews • 22 waarderingen
    4

    “Iedereen kent het, mooier als je er bent!”

    Iedereen kent New York, maar toch maakt de stad nog een immense indruk als je er in het echt bent. Alles lijkt nog groter, drukker, en mooier dan op de televisie en in de boekjes. Wat toch een beetje tegen viel was die drukte. Het maakt niet veel uit op welk tijdstip je ergens bent, maar druk is het altijd, overal. Als enige rustpunt was daar Central Park. Het was alsnog druk, maar toch leek het als een oase van rust temidden van alle (mooie en indrukwekkende) hectiek die New York te bieden heeft.
    De hoogtepunten zijn ook echte hoogtepunten. De plek waar vroeger de Twin Towers stonden is erg mooi opgezet en ook het Vrijheidsbeeld blijft een imponerende plek.
    Het mooiste en een echte aanrader is om een musical te gaan kijken op Broadway!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eleanne
    op 09-05-2019
    25 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Big Apple”

    New York City is een erg leuke dag voor een citytrip van een dag of 4/5. Er is veel te zien en de stad is erg indrukwekkend. Ik heb zelf deze trip gecombineerd met een bezoek aan Boston en Cape Cod en zou dat aan iedereen aan willen raden. Vergeet niet rond te wandelen in Manhattan en natuurlijk Central Park.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. van Kooy
    op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Big city”

    New York is een immens grote metropool die veel indrukwekkends te bieden heeft. Ik was hier tijdens Kerst en dat is wel erg magisch moet ik toegeven. Vooral de kerstboom bij Rockefeller Plaza en de schaatsbaan daarnaast zijn een erg leuke toevoeging die de stad net wat gezelliger maken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Francoise Verdonschot
    op 04-05-2019
    36 landen bezocht • 14 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Het bruisende New York”

    Erg leuke stad, veel te zien en heel relaxte sfeer. Echt zoals je op tv ziet. Ik vond het super om over de Brooklyn Bridge te wandelen met aan de overkant het hippe Dombo. Greenwich village vond ik erg leuk (vooral rond Bleecker Street).Hier zijn we in de avond naar een concert van een band geweest, super leuke ervaring. Fietsen rondom Central park en Harlem. Natuurlijk het indrukwekkende 9/11. De uitkijkpunten Top of the Rock en One World Observatory. Tip om in het begin de hop on hop off bus te nemen zodat je de stad een beetje leert kennen. Dit doe ik normaal nooit, vind ik erg suf maar was hier toch wel erg handig. Time square vond ik tegenvallen. We hebben erg veel gewandeld en gefietst, wat goed is bevallen. Het is natuurlijk geen goedkope bestemming maar je moet het toch minstens één keer in je leven hebben gezien en ervaren.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Alex
    op 03-05-2019
    46 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Bruisend New York”

    New York is ons allen bekend vanuit films en TV-series. In "het echt" blijkt het net zo bruisend als erover wordt gesproken. Er is ontzettend veel te zien en te doen. Afgezien van de bekende highlights zijn er vele gallerijen, mooie (eco) supermarkten en is het leuk om door manhattan te dwalen: er is zoveel te ontdekken.
    Op Times Square kom je ogen tekort en in Central Park kun je even tot rust komen. Indrukwekkend is het 9/11 memorial: bijzonder om in het echt te zien.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw New York reiservaring en tips!

Ben jij in New York geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?