• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Amboseli National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

4 Amboseli National Park reiservaringen en tips

Geweldig

75%

Tof

25%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Anne Boon op 04-05-2019

  “Uitzicht op de Kilimanjaro”

  Het Amboseli National Park is een aanrader! Het constante uitzicht op de Kilimanjaro maakt dat alle uitzichten spectaculair zijn. Wij hebben hier een mooie groep leeuwen gezien, dit was echt de kers op de taart!

 • Jelle op 09-04-2019

  “De mooiste slaapplek met uitzicht op de Kilimanjaro”

  Amboseli Bush Camp !!! Dit is echt een aanrader. We vonden deze bij toeval. Normaal verblijven we in de parken en deze locatie ligt er net buiten. Maar wat een plek. 's ochtend wakker worden en dan uitzicht op de Kilimanjaro. De locatie kan tot 10 personen huisvesten maar je huurt het gehele complex en zeker betaalbaar (goedkoper dan de meeste lodges). Hiervoor krijg je heel veel luxe, een ruime buitenkeuken, 3 slaaptenten en uitzicht op een drinkplaats. En de pizzaoven is een toppertje. Deze locatie is zelf catering dus vooraf boodschappen doen en dan zeker niet de spullen vergeten om zelf pizza's te bakken. Er is personeel wat je overal bij helpt, dus ook met het bakken.

 • Laura van der Heijden op 19-10-2017

  “Olifanten!”

  In september 2017 4 nachten in Amboseli geweest. Helaas hadden we wat pech met de Kilimanjaro. Deze was 3 dagen in de mist. De dag dat we weg gingen kwam hij tevoorschijn maar helaas waren we deze dag niet meer in het park. Het uitzicht op de Kilimanjaro is iets wat denk ik wel veel meerwaarde is voor een bezoek aan Amboseli. We hebben heel veel olifanten mogen zien en we hebben ze vaak zien 'oversteken'. Ook de zebra's en olifanten in het water zien er geweldig uit. Het uitkijkpunt is heel mooi maar de vogels zorgen ervoor dat je snel moet eten.

 • Fieke op 14-02-2016

  “Prachtig ontzettend groot natuurpark”

  Zo ontzettend mooi om rond te rijden in een auto en dan plots moeten stoppen voor een overstekende kudde olifanten, zebra's of andere prachtige beesten. je komt helemaal tot rust. Groen en dor, rood of geel zand allemaal te zien. Heel grappig want door het rode zand zijn de olifanten donker rood van kleur. Een heel aantal km verderop is het zand geel en zijn de olifanten ook gewoon grijs zoals je gewend bent. Echt bijzonder om te zien. Wat je vaak hoort en ziet in bijvoorbeeld populaire plekken in Zuid-Afrika is dat de auto's aan en aan rijden in de safari parken. Dat is hier absoluut niet het geval. Hele lange tijd ben je als enige auto en zie je heel lang niemand. Natuurlijk sta je soms wel met een paar auto's bij een bijzonder beest te kijken bijv. als je leeuwen spot. Maar daarna rijd iedereen ook weer gewoon weg.
  Tip maak een combinatie safari met Tsavo east en west.

Kenia reis boeken – onze tips!

Top-5 Kenia reisaanbieders
 1. Sawadee – groeps- & familiereizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 3. 333 Travel – privérondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Djoser – ook kampeerreizen!
  Bekijk aanbiedingen
 5. Koning Aap – combi met Oeganda
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Amboseli National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Amboseli National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief