• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Oostkust Kenia ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

4 Oostkust Kenia reiservaringen en tips

Geweldig

75%

Tof

25%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Geert jan op 24-11-2017

  “Het relaxte dorpje Lamu”

  Lamu is een klein moslim dorpje in het noorden van de oostkust van Kenia. Het enige transport wat je hier tegenkomt zijn ezels met wagens waardoor het voelt dat je 100 jaar terug in de tijd bent. De lokale mensen die hier wonen zijn zeer gastvrij en nodigen je snel uit om savonds bij ze thuis te komen eten voor een kleine vergoeding wat zeker een aanrader is. Een dagtocht op een dhow (lokale vissersboot) is een must do. Tijdens deze tocht wordt er een vismaaltijd bereidt op een eilandje en zeil je over de binnenwateren om het dorpje heen wat echt een top ervaring is! Zeker als de kapitein bomba heet en een flesje palmwijn meeneemt! Jo-ho jo-ho a pirate’s life for me ;)

 • Eva Walraven op 29-10-2017

  “Backpackerhemel in Kilifi”

  Een uur boven Mombasa ligt Kilifi, een klein stadje met prachtige stranden (Bofa Beach). Maar het echte hoogtepunt van Kilifi was Distant Relatives, een ecohostel. Dit paradijsje is opgezet door backpackers en dat merk je. Zwembad, bloementuin, conposttoiletten, pizza-night, upgrade naar een eigen hutje met buiten-badkamer.. ik vond het heerlijk hier! Temperatuur in augustus rond de 28 graden, perfect dus. Ga naar Kilifi, relax bij Distant Relatives!

 • Laura van der Heijden op 20-10-2017

  “Chale Island om helemaal te ontspannen!”

  Na een trip door Kenia gingen we 2 dagen naar diani beach. Daar zijn zo veel grote all inclusive hotels dat je niet echt doorhebt dat je in Kenia bent. Het strand is er super en ze zijn heel gastvrij. Je wordt vaak in het Duits aangesproken want bijna álle toeristen zijn Duits. Wij bezochten ook nog Chale Island voor een paar dagen, een heerlijk plekje. Het Italiaanse management zorgt voor een lekkere gevarieerde keuken. Maak ook een uitstapje naar Kisite marine park voor de dolfijnen, schildpadden en je kan er supermooi snorkelen en duiken.

 • Fieke op 14-02-2016

  “Prachtige witte stranden helder blauwe zee”

  Zo ontzettend mooi. Hele witte stranden met palmbomen en prachtig lichtblauwe zee. Helemaal niet druk je bent er bijna alleen. Niemand die daar met bikini aan zee ligt. Heerlijke plek om tot jezelf te komen.
  Ook eerste kerstdag op het strand geweest. Heel grappig om te zien dat ineens dan heel veel Kenianen met het hele gezin naar het strand gaan en zelfs gaan zwemmen in zee. Dit zie je op andere dagen niet snel. Het was bijzonder om juist op deze dag op het prachtige stand te zijn in Kenia.

Kenia reis boeken – onze tips!

Top-5 Kenia reisaanbieders
 1. Sawadee – groeps- & familiereizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 3. 333 Travel – privérondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Djoser – ook kampeerreizen!
  Bekijk aanbiedingen
 5. Koning Aap – combi met Oeganda
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Oostkust Kenia reiservaring en tips!

Ben jij in Oostkust Kenia geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief