Halong Bay ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

49 Halong Bay reiservaringen en tips

Geweldig

55%

Tof

39%

Wel oké

6%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Mandy
    op 19-05-2019
    36 landen bezocht • 19 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Wakker worden met een fenomenaal uitzicht”

    Bai Tu Long Bay (het minder toeristisch gedeelte van Halong Bay) is een must see voor iedereen. Prachtige limestones in de zee en zeker met zonsondergang een beeld om niet te vergeten. Boek een boot (wij gaven de voorkeur aan een niet-partyboot) en als je er een beetje geld voor over hebt, slaap en eet je voor Vietnamese begrippen super-de-luxe (onze boot was de Viola Cruise, geboekt via halongbaycruisehunters. Velen op onze boot deden 1 nacht, wij 2 en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Je doet alles een tikje relaxter maar dan moet je daar uiteraard wel de tijd voor hebben.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Robert
    op 19-05-2019
    14 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Must see in Vietnam ”

    Een tour geboekt naar Halong bay inclusief een overnachting op de boot. Het was een geweldige dag. Op de boot zelf spring rolls gemaakt en wezen kano varen. Tijdens onze trip in mei was het niet extreem druk op de wateren rondom Halong Bay. De natuur en uitzichten zijn echt magistraal!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Willem
    op 10-05-2019
    26 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Prachtig”

    Wereldberoemd en toeristisch, en terecht! Wat een prachtige omgeving, die je nergens anders zult tegenkomen. Slaap ook vooral op een boot en wordt wakker met een geweldig uitzicht. Vanaf de boot spring je zo het water in of kun je gaan kano'en.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marianne de Jong
    op 29-04-2019
    30 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Magisch om Halong Bay per boot te bezoeken!”

    Wij hebben een boottocht gedaan van 2 volledige dagen. Er is een volledig programma van te voren op de boot waarbij de crew er alles aan doet om iedereen een mooie 2 dagen te geven. Zo hadden we een kookworkshop voor loempia's, tai chi lessen, bezoek van grotten, kanoen, er kon zelfs een film gekeken worden! De boot is helemaal open dus op alle verdiepingen kun je genieten van het prachtige uitzocht over de baai.
    Je komt veel andere boten tegen in de baai en tevens ook vele locals die je in hun kano's proberen veel souvenirs of drinken/ snacks willen verkopen, wij vonden dit niet storend, het is en blijft immers een toeristische trekpleister

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Simone
    op 26-04-2019
    25 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Top bestemming”

    Het is erg mooi hier, bedenk vooraf wat je graag wil van deze bestemminen er zijn namelijk 1000 mogelijkheden. Ik was als backpacker met een tour mee vanuit het central backpackers hostel in Hanoi. Dit was erg leuk omdat je met een bus vol backpackers die kant op gaat vaart door Halong Bay en blijft slapen op een prive eiland waar je kan volleyballen, kayaken en wandelen naar een van de toppen van Halong Bay.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Thom
    op 15-04-2019
    57 landen bezocht • 27 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Hier moet je geweest zijn. ”

    Het moment dat je op de boot dat prachtige natuurgebied invaart is magisch. Iedereen kent wel de foto's, maar als je daar zelf bent, is het nog zoveel grootster dan je had kunnen denken. Vanaf de boot het water inspringen, 's ochtends wakker worden op de boot en dan zulk uitzicht hebben. Prachtig.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nicole
    op 13-04-2019
    27 landen bezocht • 27 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Druk, maar moet je gezien hebben”

    Ga iig voor een overnachting op een boot, want je wil zeker 2 dagen genieten van het uitzicht. Prachtig! De meeste tours doen Halong Bay aan, maar er zijn ook tours die verder de baai ingaan. Daar heb je miss wat minder rotsen, maar zijn er wel minder boten. Ik heb via Lilly's Agency in Hanoi geboekt en dat was verder oké geregeld. Onderweg hebben we diverse stops gehad, oa om te kayakken en om een grot te bezoeken. Halong Bay is te combineren met Cat Ba ook. Ga dit zien!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Corona Baks
    op 10-04-2019
    21 landen bezocht • 17 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Halong Bay ”

    Halong Bay prachtige tocht gemaakt tussen de rotsen in het water. Wel erg veel boten bij elkaar en de kano tocht was erg kort. Toch enorm genoten.
    In halong city hebben ze een mooi pretpark met kabelbaan met uitzicht over halong bay.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Corona Baks
    op 10-04-2019
    21 landen bezocht • 17 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Halong Bay ”

    Halong Bay prachtige tocht gemaakt tussen de rotsen in het water. Wel erg veel boten bij elkaar en de kano tocht was erg kort. Toch enorm genoten.
    In halong city hebben ze een mooi pretpark met kabelbaan met uitzicht over halong bay.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Herma Luiten
    op 10-04-2019
    27 landen bezocht • 23 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Must-see! Geweldige natuur!”

    Ha Long Bay is echt een must-see op je trip door Vietnam. Wat een geweldige natuur! De baai ligt vol eilandjes en rotsen in allerlei vormen. Wij boekten een 3 dagen - 2 nachten cruise bij Friends Travel Vietnam (maar op onze boot zaten ook mensen die geboekt hadden bij Ocean Tours, die hebben dus dezelfde tour). We sliepen 2 nachten op een prachtig verlaten eiland en het eten was heerlijk. We maakten een hike naar de top van het eiland en in de avond liepen we naar de andere kant van het eiland om de zonsondergang te bekijken.

    We voeren trouwens een andere route dan de meesten, want we zijn geen andere toeristenboten tegengekomen. Onderweg kun je lekker zwemmen en later konden we nog een stuk kajakken, dat was helemaal magisch. Op de derde dagen voeren we naar Cat Ba island om daar nog een hike in het nationaal park te doen. We hadden een super gids en alles was top geregeld! Het is echt een prachtig gebied, zeker niet overslaan!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Vietnam reis boeken – onze tips!

Top-5 Vietnam reisaanbieders
  1. ANWB Vakanties – groeps- & privéreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Shoestring – budgetvriendelijk
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  5. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Halong Bay reiservaring en tips!

Ben jij in Halong Bay geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?