• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Gibbon Experience ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

5 Gibbon Experience reiservaringen en tips

Geweldig

80%

Tof

20%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Niels Verhoeven op 30-11-2017

  “Zelfs een aap zou jaloers zijn”

  De vrouwen die aan de zipline binnenkwamen met het avondeten. Een beeld dat nooit meer van mijn netvlies zal gaan. Alles wordt tot in de puntjes geregeld als je de uitdaging van de Gibbon experience aangaat. Vrees geen hoogtevrees, want met fantastische gidsen die zich grotendeels kunnen vergelijken met de Gibbons, voelt iedereen zich veilig. Een boomhut op 35 meter hoogte voelt als een luxe met een regendouche uitkijkend op het oerwoud. Niets zal meer hetzelfde zijn na deze speciale ervaring.

 • Geert jan op 24-11-2017

  “Gedragen als een aap en slapen als Tarzan?!”

  The gibbon experience is echt een geweldig avontuurlijke jungle ervaring! Met behulp van zip lines en stukken wandelen het hart van de jungle bereiken waar je in een serieuze boomhut hoog boven de junglevloer overnacht met het geluid van gibbons op de achtergrond! A-dem-be-ne-men-de ervaring en zeer actief! Als je het goed wilt vastleggen Is een actioncam zeker een goede gadget om mee te nemen!

 • Tanja Peeters op 01-11-2017

  “Speeltuin in de jungle! ”

  3 dagen Gibbon Experience; een kind in de speeltuin zoals ik me gevoeld heb! En yes we sliepen ook nog eens in een mega boomhut waar we een douche hadden die uitzicht gaf over een groot gebied van de jungle! Een klein beetje Tarzan heb ik me wel gevoeld! 3 dagen zipline over de jungle, 's ochtends wakker worden van de Gibbons (apen) op helaas een grote afstand maar wat een geweldige ervaring! Dikke aanrader en het geld zoo waard!

 • Lien Naessens op 28-10-2017

  “Ziplinen door de jungle ”

  Twee dagen door de jungle ziplinen en slapen in een reusachtige boomhut. Wat een geweldige ervaring!
  Je doet eerst een hike door de jungle om vervolgens 16 ziplines te trotseren. Het uitzicht is prachtig! De nacht breng je door op 30meter hoogte in de prachtige boomhut. Hier kan je pas een douche nemen met een view!

 • Zita op 24-10-2017

  “Zwevend over de jungle”

  Ik had hiervan gehoord en wilde dit perse doen. Mijn reisgenootjes op dat moment wilde het niet dus begon ik ook te twijfelen. Gelukkig heb ik de keuze gemaakt om dan alleen te gaan en mijn reisgenootjes laten weer ergens anders te treffen. Beste keuze ooit. Ik heb de 2 dagen tour gedaan. Dit was perfect voor mij. In het begin moet je wel een flink stuk lopen maar erna valt het reuze mee. Het ziplinen is helemaal niet eng en je hebt het wel vrij snel door. Het is een geweldig gevoel om zo boven de jungle te zweven en overal waar je kijkt alleen maar jungle te zien. Slapen doe je in ee grote boomhut. Wij hadden gelukkig een klein groepje en konden kiezen tussen twee boomhutten. Ook was er dus meer dan genoeg ruimte waardoor we allemaal een soort vn eigen slaapkamertje konden creeren. De badkamer was echt geweldig. Nog nooit heb ik op zo'n mooie locatie gedoucht. Het enige minpunt was dat er een bijenwest net onder de badkamer was. Hierdoor stinkte het in de badkamer van de bijen. Ik ben per ogeluk op een gaan staan, niet heel fijn, maar het was ook zo weer over. Alleen had je wel echt een probleem als je allergisch bent voor bijen. Ik weet niet of het een geke gedachte is maar ik denk als ze zo'n prachtige boomhut midden in de jungle kunnen maken kunnen ze voor de veiligheid het nest toch ook wel weghalen.

Laos reis boeken – onze tips!

Top-5 Laos reisaanbieders
 1. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 2. ANWB Vakanties – vertrouwd boeken
  Bekijk aanbiedingen
 3. Sawadee – groeps- & familiereizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Djoser – groeps- & familiereizen
  Bekijk aanbiedingen
 5. 333 Travel – privéreizen op maat
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Gibbon Experience reiservaring en tips!

Ben jij in Gibbon Experience geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief