Gemiddelde beoordeling Costa Rica


Cultuur & bezienswaardigheden

7,1

Gastvrijheid

8,1

Natuur

9,6

Stranden

8,6

Eten

7,3

Gemiddelde beoordeling

8,1
Op basis van 64 Costa Rica ervaringen

Reizen naar Costa Rica

Costa Rica is een waar eco-paradijs. Er zijn weinig landen op aarde waar je op zo’n klein oppervlak zóveel zeldzame of unieke flora en fauna vindt. Veel groener en dier-rijker dan in Costa Rica wordt het niet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een excursie naar de Poàs-vulkaan of de kratermeren van Irazù, doe een Canopy tour in het Monteverde Nevelwoud en ga op zoek naar de quetzal en de felgekleurde kikkers, ga raften bij Turrialba of ontdek de ongerepte tropische wildernis van schiereiland Osa, met het fabuleuze Corcovado National Park. En dan zijn er nog de vele prachtige stranden, met aan de westkust toeristische hotspots als Playa Tamarindo en Jaco of rustiger, laidback strandplaatsen als Malpais, Montezuma of Sámara; en aan de Caraïbische oostkust de hippie-backpacker-surfspots Puerto Viejo en Cahuita.

Vliegtickets Costa Rica

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Costa Rica
V.a. 640 Meer over vliegen naar Costa Rica

Overnachten in Costa Rica

Vergelijk alle hotels in Costa Rica
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Costa Rica

De Arenal Vulkaan

Arenal vulkaan

De 1657 meter hoge Arenal vulkaan.

Een van de meest actieve vulkanen ter wereld is de Arenal-vulkaan. Vrijwel elk hotel in de omgeving van het dorpje La Fortuna heeft er uitzicht op. De hele dag hoor je gerommel en regelmatig zie je een rookpluim, maar het mooist is de rode lava die je tijdens heldere avonden kunt zien aan de westkant. Je kunt in de buurt gaan hiken, relaxen in de thermale baden, wandelen over hangbruggen, raften op de Sarapiqui rivier, slingeren tussen de boomtoppen of een uitstapje maken naar het natuurreservaat Caño Negro.

Reuzenschildpadden in Tortuguero

Tortuguero

Op het strand van Tortuguero leggen elk jaar drie soort schildpadden hun eieren.

Het Tortuguero Nationaal Park, aan de noordoostkust van Costa Rica, is alleen per boot (of vliegtuig) te bereiken. Op het langgerekte strand leggen drie soorten zeeschildpadden van juli tot september hun eieren. Per boot kun je vanuit je lodge op zoek gaan naar tropische vogels, apen en kaaimannen in de mangroves.

Corcovado Nationaal Park

Wildlife in Corcovado

Corcovado staat bekend om de felgekleurde kikkers.

Corcovado is het nationale park met de grootste biodiversiteit van Costa Rica. Het is een ruig en ongerept paradijs voor natuurliefhebbers en biologen. Vlakbij en eveneens op het schiereiland Osa ligt ook Drake Bay, waar je de allermooiste en afgelegen eco-lodges vindt in of óp ruige baaien. Bij Isla del Caño kun je snorkelen en duiken tussen de zeeschildpadden en dolfijnen. En als je geluk hebt duikt er hier een walvis op!

Manuel Antonio

Doodshoofdaapje in het Manuel Antonio National Park

Doodshoofdaapje in het Manuel Antonio National Park.

Het kleine Manuel Antonio National Park is een van de mooiste en rijkste nationale parken ter wereld. Niet alleen vind je er ongerept regenwoud en een enorme verzameling zeldzame tropische dieren, ook heb je er fantastische witte zandstranden.

Top 3 Costa Rica specialisten

Better Places
Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Liesbet, de reisspecialist die er al jaren woont. Met haar stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Ruim aanbod Costa Rica groepsreizen, individuele rondreizen, singlereizen en strandvakanties.
Bezoek website

Riksja Costa Rica
Riksja Costa Rica

Stel je eigen rondreis naar Costa Rica samen met de bouwstenen van Riksja.
Bezoek website

Puerto Viejo

Zonsondergang bij Puerto Viejo

Zonsondergang bij Puerto Viejo.

Dit kleurrijke strandplaatsje in het uiterste zuidoosten van Costa Rica (volledig: Puerto Viejo de Talamanca) is populair onder surfers, backpackers en oude hippies. Het regent er meer dan aan de westkust, waardoor het altijd nabije regenwoud hier op z’n allergroenst is. De diverse stranden (Playa Cocles, Playa Chiquita and Punta Uva) behoren tot de mooiste van het land en het stadje zelf stikt van de eenvoudige restaurantjes en bars met Bob Marley-muziek. Puerto Viejo ligt overigens precies tussen het mooie Cahuita National Park en de Gandoca-Manzanillo National Wildlife Refuge; een ideale uitvalsbasis voor wildlife dus ook. Nog verder zuidwaarts, tussen de turquoise zee en tropische jungle, ligt het verstopte dorpje Manzanillo. Hier is het zeewater blauwer dan blauw en kun je bijna wandelend over het lichtbruine strand de grens met Panama oversteken.

Alle bezienswaardigheden in Costa Rica

Reisinspiratie

Alle Costa Rica artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Costa Rica

Bekijk de top 10 Costa Rica rondreizen

64 Costa Rica reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,1
Op basis van 64 Costa Rica ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 7,6

    1 review
    3 waarderingen

    “Prachtig land om zelf een rondreis te maken”

    Geplaatst 03-10-2018 • gereisd september 2018 • 2 weken lang • met familie • individuele rondreis • met Better Places

    Prima land om individueel doorheen te reizen. Better Places had alles goed geregeld voor ons; reisplan, auto en hotels. Op app contact kwam vrijwel direct antwoord wat erg prettig was. In La Fortuna vonden we Mystico park met de “hanging bridges” een aanrader. En Tortuguero is een must. Alleen al om er te komen is een avontuur. Daar troffen we een gids; Carlos Arceyut die zo begeesterd was en vol kennis over de flora en fauna. Dat hebben we als heel fijn ervaren. Groeten Fam. Nijman

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    La Fortuna • Tortugero • Sarapiqui

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 6,4

    1 review
    2 waarderingen

    “Kust2Kust jungle experience”

    Geplaatst 25-09-2018 • gereisd september 2018 • 2 weken lang • met partner • individuele rondreis • met Better Places

    Geweldige rondreis in costa rica van de pacific naar de carribische kust. Heel veel jungle, mooie stranden en een overdaad aan vogels en dieren. Fijn land om zelf te verkennen in een relaxte en gastvrije sfeer. De parken aan de pacific kust zijn indrukwekkend met Manuel
    antonio als uitschieter, maar de walvissen in Marina Balleno als goede 2e. De Carribische kust is heerlijk relaxed, strand, eten en Reggae. En veel schilpadden op mooi Tortuguerro.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Manuel Antonio National Park • Tortuguero • Puerto Viejo

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 1
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,4

    1 review
    4 waarderingen

    “Pura vida!!”

    Geplaatst 22-09-2018 • gereisd augustus 2018 • 3 weken lang • met partner • individuele rondreis • met Better Places

    Wat een geweldig mooi land en vriendelijke mensen. We hebben ontzettend veel gezien en activiteiten gedaan. Van tortuguero naar Mail pais. Hoogtepunten: tortuguero schildpaddentour, Aranal lost canyon tour, pacuara raftingtour, surfen in mal pais. Duiken in playa coco was ontzettend goed georganiseerd maar onderwaterwereld is wat saai, wel veel vissen gezien. Minpunten: Tamarindo is een leuk dorp aardige mensen maar voor ons teveel toerisme, buena vista lodge was echt verschrikkelijk. Wil je van de wildwaterglijbaan en genieten van de Hotsprings! Ga er dan voor een halve dag heen en verblijf ergens anders. Wil je graag duiken in playa coco maar je houd net zoals ons niet zo van die mega drukte! Playa hermosa is veel rustiger en heeft ook een mooi strand, taxi/ auto brengt je met 7 minuten naar coco. Tips! Neem de tijd en heb geduld, de wegen zijn soms echt heel erg slecht dus wees daar op voorbereid. Ben je in monte verde ga dan uiteten in de treehouse, is echt top. Neem altijd een regenjas mee. Leer wat Spaanse woorden! Heb je niks met de stad! Sla San José dan maar over, is echt niks aan. Pura vida gewoon genieten.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Aranal • Mal pais • Puerto Viejo

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 1
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    17 landen bezocht
    2 reviews
    9 waarderingen

    “Geweldig land! ”

    Geplaatst 03-03-2018 • gereisd februari 2018 • 2 weken lang • met partner • individuele rondreis

    In 16 dagen een rondreis gemaakt door Costa Rica. Geweldige vakantie gehad! Wij hadden een reis samengesteld bij Witropa Travel (gerund door een Nederlander) en dit kan ik iedereen aanraden! Door de verschillende landschappen en klimaten, kregen we het gevoel wel in 4 verschillende landen te zijn geweest. Het absolute hoogtepunt waren 3 nachten Tortuguero. Sfeervol dorpje en prachtige natuur. We hebben hier heel veel diersoorten kunnen spotten. Alles was goed geregeld door Jungle Tom Safari’s en we hadden een hele leuke gids gedurende ons verblijf. Daarna naar Puerto Viejo. Mooie stranden en een gezellige sfeer, het weer is wel wisselvallig. Onderweg naar Arenal eerst naar Catarata del Toro gereden. Prachtige waterval en een leuke kolibri-tuin. Het is er nog niet zo toeristisch als bij andere watervallen, dat vonden wij een grote meerwaarde. Arenal is een mooie maar relatief dure plek om te verblijven. Zorg dat je een hotel met zwembad/hotspring boekt, scheelt weer wat in de kosten. Daarna naar Samara gegaan, heerlijk en vooral rustig en sfeervol strand. In Monteverde raad ik aan om met een gids naar Curicancha te gaan. Een mooi National Park met veel Quetzals en andere dieren en in tegenstelling tot de rest van Monteverde gelukkig niet zo druk bezocht.
    Ten slotte naar Manuel Antonio gegaan. We wisten vooraf dat het erg toeristisch zou zijn, maar het viel alsnog tegen. In het begin lijkt het meer op een dierentuin dan op een National Park. Daarom zijn wij rechtstreeks doorgelopen naar de prachtige stranden, waar het nog erg rustig was omdat de andere toeristen eerst in het park liepen. Helaas kon je niks zien met snorkelen, in tegenstelling tot de berichten die we hadden gelezen. Echter wel genoten van het mooie strand en de schattige maar ook brutale wasberen en apen.
    Al met al een waanzinnig mooie vakantie gehad. Costa Rica is een aanrader voor iedereen die van natuur houdt!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Tortuguero • Puerto Viejo • Arenal & La Fortuna

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,4

    25 landen bezocht
    3 reviews
    11 waarderingen

    “Groen, groener, groenst”

    Geplaatst 01-12-2017 • gereisd oktober 2017 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Na een kleine week Panama de oversteek naar Costa Rica gemaakt (grensovergang sixoala) en dus in Puerto Viejo de Talamanca gestart met onze rondreis. De caribische kant van Costa Rica is heel relaxt en laid back met bijbehorende salsa en bachata muziek. Daarna via het Toruguero kanaal met een motorbootje naar Tortuguero gevaren in 3 uurtjes. Dit is een fantastische tocht waarbij je dwars door de jungle vaart en veel vogels ziet, krokodillen en kaaimannen. Een tocht 's ochtends vroeg in een kano is een absolute aanrader! Na Tortuguero het vulkanische gebied Arenal verkent en Rincon de la Vieja. Ondanks dat het twee vulkanische gebieden zijn, toch totaal anders. Persoonlijk sprak Rincon de la Vieja mij meer aan, omdat het wat minder toeristisch is en je de vulkanische activiteit, zoals pruttelende modderpoelen, gegrom en stoom vanuit de grond kunt zien en ruiken ;) Hierna zijn we naar het surfparadijsje Tamarindo gereden, waar we 2 dagen surfles hebben gehad. Het dorpje zelf is klein, maar gezellig en ademt surfen uit. Ook erg toeristisch, maar in de tijd dat we er waren (begin nov) viel dat reuze mee. Het contrast met onze volgende bestemming kon niet groter: Monte Verde/Santa Elena. Hoog gelegen en daardoor vooral na zonsondergang een heel stuk frisser en normaliter natter. Maar in de drie dagen dat wij er waren stralend weer gehad! Dus tijdens het ziplinen fantastische uitzichten gehad tot de baai van Nicoya en het schiereiland daarachter. De nevelwouden van Santa Elena waren prachtig en vooral rustig. Wij melden ons rond 09:00 bij de ingang en waren pas de 2e bezoekers. Je hebt verschillende routes die je kunt lopen en ook kunt combineren. Na Monte verde zijn we naar Carara NP geweest, wat denk ik een betere optie is als Manuel Antonio, omdat het er minder druk is en de beesten nog niet zo tam zijn dat ze je spullen komen afpakken. Tot slot hebben we nog een onvergetelijke twee daagse raft trip op de Pacuare rivier gedaan. Wat een geweldig mooie natuur weer en een fantastische overnachtingsplek midden in de jungle met uitzicht op de rivier. Twijfel je nog over Costa Rica? Niet doen en gaan! Of je moet niet van natuur houden natuurlijk :D

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Tortuguero National Park • Cahuita • Monte verde

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,6

    28 landen bezocht
    26 reviews
    7 waarderingen

    “Leer Spaans in een groen land”

    Geplaatst 29-11-2017 • gereisd augustus 2016 • langer dan een maand • alleen • zelfstandig

    Costa Rica is een geweldig land om doorheen te reizen. Zo groen en vol met verschillende dieren. Ik was er acht weken waarvan ik vier weken Spaans leerde in Puerto Viejo. Een klein dorp vlakbij de grens met Panama. Het is misschien een tikkeltje toeristisch maar alsnog is het een geweldige plek om te verblijven. Perfect om een fiets te huren en om de omliggende nationale parken en stranden te bezoeken. Tortuguero is ook een must. Daar kun je oog in oog staan met reuze schildpadden. Of maak een kanotocht door de mangrove! La Fortuna en Monteverde zijn beide ook leuk om te bezoeken. Aan zo'n twee a drie nachten heb je genoeg. Het regenwoud, de vlindertuin en de hotsprings maken deze twee plekken bijzonder. Santa Teresa is leuk voor de reizigers die aan yoga doen of juist willen surfen. Het strand is erg mooi met zijn palmbomen en witte zand. Jacó is helemaal niks. Veel Amerikanen en het strand valt ook best wel tegen. Maar het is wel een perfecte plek om een dag uitstap te maken naar National Park Manuel Antonio.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Santa Teresa • Puerto Viejo • Tortuguero

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 6
    • Stranden: 9

    • 0 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 28 december 2017 19:55

      Hoi Emma, Leuk om jouw verslag te lezen! Ik ga binnenkort (1 feb) ook naar Puerto Viejo waar ik ook een taalcursus ga doen. Heb je nog tips voor mij? Groetjes Geesje

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,0

    22 landen bezocht
    13 reviews
    10 waarderingen

    “Pura Vida, een ode aan het leven”

    Geplaatst 28-11-2017 • gereisd februari 2015 • 2 weken lang • alleen • zelfstandig

    Voor een klein land als Costa Rica, is er ontzettend veel te zien. Denk hier bij aan prachtige stranden, vulkanen, watervallen, jungle etc. etc.
    Blijf vooral niet te lang hangen in de hoofdstad San Jose en trek erop uit! Doe dit of zelf met een 4x4 ( de wegen zijn er behoorlijk hobbelig ) of door te reizen met de bus.... (de wegen zijn er erg hobbelig!).
    Het levensmotto Pura Vida komt overal terug. Letterlijk vertaal naar het pure leven en meer een manier van leven dan een gezegde, geeft dit precies weer waar Costa Rica voor staat. Genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Montezuma • Arenal & La Fortuna • Parque Nacional Manuel Antonio in Puntarenas

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    24 landen bezocht
    27 reviews
    18 waarderingen

    “Pura vida”

    Geplaatst 27-11-2017 • gereisd november 2015 • 2 weken lang • met vrienden • zelfstandig

    Costa Rica is veelzijdig op alle vlakken. De natuur staat op nummer 1. Overal is natuur, mooie nevelwouden, jungle, vulkanen of mooie stranden. De bewoners van Costa Rica houden van hun natuur en onderhouden het goed! Pura Vida is hun levensmotto. Het pure leven en daar hoort een schone natuur bij.
    De vogels en de dieren maken een trip door de jungle compleet!
    Het land heeft voor ieder wat wils; natuur, karakteristieke stadjes, trekkings en hikes, mooie stranden, maar je kunt ook ziplinen of leren surfen.
    Ik vond het eten niet heel veelzijdig, maar wel lekker zuid amerikaans.
    De mensen zijn vriendelijk en eerlijk. Als reiziger had ik niet continu het gevoel dat ik 'genaaid' werd om de prijs dan dat ik dat soms wel heb ik aziatische landen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Monte verde • Samara • Drake bay

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,4

    26 landen bezocht
    13 reviews
    6 waarderingen

    “Een land vol prachtige natuur en dieren”

    Geplaatst 26-11-2017 • gereisd februari 2015 • 1 week lang • met familie • zelfstandig

    Ben je dol op natuur en dieren? Dan is dit het land waar je naar toe moet gaan! Het reizen binnen Costa Rica is goedkoop en makkelijk. De reisduur kan soms lang zijn, waarbij je de neiging hebt om lekker te gaan slapen. Maar hou je ogen open, want je mist een hoop mooie natuur waar je doorheen rijdt. National Park Corcovado is een mooi begin van een enorm avontuur. Rugzakje op en gaan! Je maakt wandeltochten door de bossen, langs de zee en slaapt midden in de natuur. En als je dol bent op dieren, dan zul je er hier een heleboel spotten! Zowel de bekende dieren, maar ook een hoop onbekende. En zo zijn er een hoop mooie national parken in Costa Rica. Voor mij was dat vooral het hoogtepunt en wat minder qua bezienswaardigheden/cultuur, al zal dat er vast ook wel zijn geweest.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Corcovado National Park • Tortugero

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,2

    21 landen bezocht
    26 reviews
    6 waarderingen

    “Geweldig groen land ”

    Geplaatst 26-11-2017 • gereisd augustus 2016 • 2 weken lang • met familie • fly-drive

    Costa Rica heeft een geweldige groene natuur. We hebben hier een jeep gehuurd en zijn zelf van bestemming naar bestemming gereden. De accommodaties stonden al wel vast, maar we konden zelf beslissen wat we op de bestemmingen en tussendoor deden. Dit was ideaal met een gezin; wel het gevoel van avontuur, maar wel zeker zijn van een slaapplekje in de avond. Hier moet ik wel bij zeggen dat we soms wel echt de four wheel drive nodig hadden en het rijden in Costa Rica niet voor iedereen is weggelegd. In Costa Rica vind je amper culturele bezienswaardigheden. De natuur compenseert hier gemakkelijk voor! Een van de hoogtepunten was ziplinen door/ over de boomtoppen van Monteverde. Dit is een geweldige ervaring! Ook het beklimmen van de Arenal vulkaan was een hoogtepunt. Het was even een klim, maar je hebt hier een geweldig uitzicht over het krater meer. Ook Torteguero is een echte aanrader. Torteguero is een prachtig nationaal park, waar je enkel per boot kunt komen. Je kunt hier veel mooie dieren spotten, zoals krokodillen, luiaarden, mooie vogels, brulapen etc.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Costa Rica:

    Monteverde • Tortuguero • Arenal & La Fortuna

    Mijn Costa Rica beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 5
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Costa Rica reiservaring!

Ben jij onlangs in Costa Rica geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Midden-Amerika

Costa Rica essentials

Vlag: Costa Rica
Beste reistijd: November t/m april
Visum nodig? Nee
Minimum vliegduur: 13 uur
Richtprijs retourticket: € 700
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: aanbevolen: DTP, hepatitis A evt. buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabies. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Costa Rica specialisten

Better Places

Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Liesbet, de reisspecialist die er al jaren woont. Met haar stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website


FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

FOX heeft een ruim aanbod aan Costa Rica groepsreizen, individuele rondreizen, singlereizen en strandvakanties.
Bezoek website


Riksja Costa Rica

Riksja Costa Rica

Stel je eigen rondreis naar Costa Rica samen met de bouwstenen van Riksja.
Bezoek website

Meer Costa Rica reisorganisaties

YourWay2Go
YourWay2Go

Costa Rica op maat.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Avontuurlijk reizen.
Bezoek website

Djoser
Djoser

Ook gezinsreizen.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Costa Rica fietsreis!
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

On a budget.
Bezoek website

TUI
TUI

Highlights groepsreis.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Natuurspecialist.
Bezoek website

Costa Rica Kids
Tenzing Travel

19 verschillende Costa Rica reizen.
Bezoek website

Local Hero Travel
Local Hero Travel

Je eigen reis, lokaal geregeld.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Costa Rica

Vliegtickets naar Costa Rica


Meer over vliegen naar Costa Rica

Hotels in Costa Rica zoeken

Hotels in Costa Rica zoeken

Boek je rondreis naar Costa Rica

Better Places
1. Better Places

Met lokale reisspecialist.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
2. FOX Verre Reizen

Individueel & groeps.
Bezoek website

Djoser
3. Riksja Costa Rica

Zelf samenstellen met bouwstenen.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Costa Rica rondreizen


Vliegtickets Costa Rica

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Costa Rica
V.a. 512 Meer over vliegen naar Costa Rica