Gemiddelde beoordeling Kenia


Cultuur & bezienswaardigheden

7,8

Gastvrijheid

8,5

Natuur

9,5

Stranden

8,3

Eten

7,6

Gemiddelde beoordeling

8,3
Op basis van 33 Kenia ervaringen

Reizen naar Kenia

Schitterende natuurparken, exotisch wild, parelwitte stranden en oeroude volksstammen. Al het mooie van Afrika is verenigd in Kenia. Het land is relatief ontwikkeld en heftige conflicten zijn verleden tijd. Kenia is instap-Afrika in de positieve zin van het woord. Na een intense safari in beroemde parken als de Masai Mara, Amboseli National Park of Tsavo East & Tsavo West, en nachtenlang ontwaken tussen leeuwen en neushoorns, met op de achtergrond vaak de besneeuwde bergtoppen van Mount Kilimanjaro, wacht het ultieme relaxen aan de fraaie stranden van Kenia’s oostkust.

Vliegtickets Kenia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Kenia
V.a. 457 Meer over vliegen naar Kenia

Overnachten in Kenia

Vergelijk alle hotels in Kenia
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Kenia

Ontmoet de Masaï Mara

Masaï Mara

Het spring-ritueel van de Masaï.

Het zuidwesten van Kenia is het thuisland van de Masaï, een grotendeels nomadische stam met eeuwenoude tradities. De Masaï is een sterk en trots volk. Ze wonen in karakteristieke hutten, in dorpen die zij Boma noemen. Omdat toeristen de Masaï graag willen ontmoeten, heeft de regering een park opgericht als woongebied voor de Masaï, waar toeristen tegen betaling een kijkje kunnen nemen. Zo’n bezoek is goed te combineren met een safari door het Masai Mara National Park, door velen beschouwd als het beste wildreservaat van Afrika, dat grenst aan het Serengeti Park.

Op safari in Kenia

Masai Mara safari

Safari in het Masai Mara National Park.

Kenia is een van dé grote safaribestemmingen van Afrika. Je vindt er de ‘Big Five’ (olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel), maar ook vele andere dieren. Geen reis naar Kenia zonder safari, dus. De vraag is alleen nog waar. Kenia stikt van de natuur- en wildparken en vele behoren tot de mooiste ter wereld. Het populairst zijn die in het zuiden, waar vooral het genoemde Masai Mara, gelegen in een vallei vol groen en savannes, een toeristentrekker is. In Masai Mara maak je de grootste kans om de ‘grote vijf’ te zien. Vlakbij ligt het prachtige Lake Nakuru National Park, bekend om de duizenden flamingo’s die de oevers roze kleuren. Een paar honderd kilometer zuidoostwaarts ligt het kleinere Amboseli National Park. De concentratie wild is er kleiner, maar het uitzicht over de fameuze berg Kilimanjaro vergoedt alles. Verder naar het noorden vind je het berggebied rond Mount. Kenya (5199 meter) en de ruige woestijnomgeving rond het desolate Lake Turkana. Hier vind je nog veel ongereptere parken waar amper een toerist komt.

Mombasa & de ooskust

Vrachtschepen dichtbij de oude haven van Mombasa

Vrachtschepen dichtbij de oude haven van Mombasa.

De beste plek om je trip te eindigen is de oostkust. Hier geen tentjes in het wild, zelfgekookte maïsmeelpap en primitieve stammen, maar resorts aan het strand, tropisch fruit en de bijzondere Swahili-cultuur. De centrale kustplaats is Mombasa, een levendige Afrikaanse stad met een grootse handelshistorie en authentiek oud centrum. Ook al liggen de mooiste stranden buiten Mombasa, blijf minstens één nacht in de stad zelf. In de rustige straten van het oude centrum dwaal je langs karakteristieke Swahili-huisjes en kleine winkeltjes. Culinair gezien is de oostkust, Mombasa voorop, een verademing: geniet van verse vis, exotische kruiden en tropisch fruit.

Voor de kust van Mombasa liggen onderwaterparken met mooie koraalriffen. Bezoek ook de Shimba Hills of het tweelingpark Tsavo East & Tsavo West , samen een van de grootste wildparken van Afrika.

De stranden van Kenia

Diani Beach

Het populairste strand: Diani Beach.

Rij vanuit Mombasa langs de kust noord- of zuidwaarts en je staat in no time met je voeten in de Indische Oceaan. Langs de gehele oostkust van Kenia liggen kleine vissersdorpjes die zijn uitgegroeid tot strandvakantiebestemmingen. Ten zuiden van Mombasa liggen de populairste strandplaatsen zoals Diani Beach, Tiwi Beach en Galu Beach; ten noorden van de stad vind je onder meer Nyali (hét stadsstrand van Mombasa), Kikimbala, Watamu, Malindi Beach en de exotische Lamu-archipel. De plaats Lamu op het gelijknamige hoofdeiland is de oudste en best bewaarde Swahili-nederzetting en benoemd tot UNESCO-Werelderfgoed. Lamu is relaxen in de breedste zin van het woord. Auto’s zijn er niet, het openbaar vervoer isgaat per een ezel. De stranden zijn prachtig en de sfeer is een beetje hippie-achtig. Met een traditionele dhow (kleine zeilboot) maak je geweldige tochtjes langs de diverse eilanden ivan de archipel.

Alle bezienswaardigheden in Kenia

Top 3 Kenia specialisten

Sawadee
Sawadee

Meerdere Kenia en Tanzania groepsrondreizen, maar ook speciale rondreizen en safari’s voor het hele gezin.
Bezoek website

Djoser
Djoser

Voor Kenia kampeerrondreizen, combireizen met Tanzania en Zanzibar.
Bezoek website

Riksja Tanzania & Kenia
Riksja Tanzania & Kenia

Zelf je Kenia en/of Tanzania reis samen stellen met bouwstenen.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Kenia artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Kenia

Bekijk de top 10 Kenia rondreizen

33 Kenia reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,3
Op basis van 33 Kenia ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,6

    43 landen bezocht
    3 reviews
    0 waarderingen

    “Prachtig land met veel afwisseling”

    Geplaatst 30-11-2017 • gereisd oktober 2009 • langer dan een maand • alleen • zelfstandig

    In de paar maanden die ik in Kenia heb gewoond om vrijwilligerswerk te doen, heb ik ook heel veel van het land kunnen zien en ben ik bij verschillende Kenianen thuis geweest. Alhoewel Nairobi natuurlijk niet bekend staat als veilig, heb ik me daar, als westerse blanke blondine ('muzuri'), niet onveilig gevoeld. Je moet uiteraard wel je hoofd erbij houden en altijd blijven opletten! Masai Mara is fantastisch voor een wildsafari, vooral tijdens de trek van de wildebeesten, maar ook Amboseli NP en Tsavo West NP zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. wij hadden de parken daar nog bijna voor onszelf. Mocht je een korte stop hebben in Nairobi dan is Nairobi NP leuk voor een kleine safari, omdat het heel dichtbij het vliegveld is. In Malindi kan je lekker bijkomen op het strand met verse vis. Vergeet niet om dan ook een snorkeltripje met een traditionele zeilboor (dhow) te maken met een lokale visser!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Masai Mara • Amboseli • Nairobi

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    2 reviews
    0 waarderingen

    “Een half jaar in kenia”

    Geplaatst 25-11-2017 • gereisd januari 2014 • langer dan een maand • alleen • zelfstandig

    Ik heb een half jaar in Kenia gewoond vlak bij mount Kenia. Hier had ik stage gelopen. Het verblijf was het enige stenen gebouw in het dorpje. De bewoners van het dorp leven echt ‘ the simple life’ en leven voor de dag. Wat wel op valt is dat er veel mensen alcoholist zijn.

    Verder zijn de mensen bijzonder gast vrij en is de natuur (big 5) schitterend. Op sommige plekken is het eten ook heel erg lekker

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Laikipia • Masai Mara • Mount kenia

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    12 landen bezocht
    13 reviews
    0 waarderingen

    “Safari Kenia, Tanzania en Zanzibar”

    Geplaatst 21-11-2017 • gereisd januari 2013 • 3 weken lang • met partner • groepsrondreis • met Djoser

    Een groepsrondreis gemaakt door Kenia, Tanzania en Zanzibar met een safari vrachttruck. Deze grote safari uitgeruste trucks hebben bergruimte voor bagage, kampeeruitrusting en voorraden. Kiezen voor een groepsreis is spannend en je moet geluk hebben met de samenstelling van de groep en die hadden wij gelukkig.
    De groepsrondreis waar wij voor kozen was een kampeer rondreis. Dichter bij de Afrikaanse natuur dan een kampeer reis met een safaritruck kom je niet. Nee geen lodges of hotels maar iedere avond je tentje opzetten midden in de wildernis tussen de big 5. En als je dan´s avonds in je tentje ligt en je hoort de neushoorns om je tentje heen grazen of de hyena´s huilen of 's ochtends je tanden poetst terwijl er een olifant toekijkt, dat is in 1 woord GEWELDIG! Mooiste ervaring ooit!
    Dit is een reis waarbij je back to basic gaat en dus geen culinaire hoogstandjes maar je eigen eten bereiden en dat bestond voornamelijk uit groenten, rijst en lamsvlees. Ook de was werd iedere keer uitbesteed aan locals dus neem vooral geen goede kleren mee. Gelieve kleding die je achter kunt laten of aan de reisbegeleiding of locals kunt geven.
    Kenia is overwegend armer dan Tanzania en dat is merkbaar in vriendelijkheid van mensen, infrastructuur en hygiëne.
    Tijdens onze reis hebben we prachtige natuur en cultuur gezien en beleefd. Een aantal highlights waren Samburu nationaal park waar we gelijk al kennis maakten met olifanten, nijlpaarden, giraffen, apen en impala´s. De overnachting in dit park was ook echt een beleving. Ook het Baringomeer was adembenemend mooi en zeker ´s ochtends vroeg. Later op de dag als je de prachtige roze flamingo´s in de zon in het meer ziet staan is het alsof je naar een ansichtkaart kijkt. Hier maakten we ook kennis met buffels, hyena´s en leeuwen!
    We vervolgden onze reis en samen met een local gingen we in een bootje het Victoriameer op. Wat een aanrader! We zagen zeearends, nijlpaarden, krokodillen en ijsvogels van heel dichtbij. Kinderen die gewoon in het water spelen terwijl wij in het bootje het al spannend genoeg vonden. Het zijn allemaal van die momenten waarvan je eenmaal terug in Nederland bijna niet kunt geloven dat je ze echt hebt meegemaakt.
    Hoogtepunt, kan ook bijna niet anders, was toch echt de Serengeti. Met zijn bekende Acacia tortilis bomen, prachtige zonsondergang, olifanten, zebra´s, leeuwen en daar zagen we eindelijk de luipaard.
    Vanuit Dar es Salaam vertrokken we met een ferry, die overigens afgeladen was met voornamelijk locals, naar Zanzibar. Dit zou de eindstop van de reis zijn en was bedoeld om te relaxen aan de prachtigste stranden die ik ooit heb gezien. Echt paradijselijk! Ook Stone Town en zijn haven zijn leuk om te bezoeken. Heeft leuke winkeltjes, leuke restaurantjes en je ziet duidelijk Portugese invloeden. Op Zanzibar hebben we echt gerelaxt en daar waar ik eerder schreef dat we op Bali met een bootje dolfijnen gingen spotten, hebben we op Zanzibar in het wild met dolfijnen gezwommen. Een must do want echt een onvergetelijke en unieke ervaring. De snelheid waarmee de dolfijnen zwemmen, het geluidje dat ze naar elkaar maken onder water, fantastisch! En met deze unieke ervaring sloten we een geweldige reis af om terug te keren naar Amsterdam.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Serengeti • Zanzibar • Baringomeer

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    26 landen bezocht
    26 reviews
    0 waarderingen

    “Dichtbij de dieren”

    Geplaatst 20-11-2017 • gereisd oktober 2017 • 4 weken lang • met familie • groepsrondreis • met Koning Aap

    De natuur was overweldigend in dit land. Voor ons was het hoogtepunt Lake Nakuru, dit was een onrealistisch landschap. Dode bomen die uit het water omhoog kwamen en daartussen talloze vogels. De mensen in de wat grotere steden waren wat minder vriendelijke en vroegen continu om geld. In de kleinere dorpen juist vrolijk zwaaiende kinderen en volwassenen. Ook de olifantenopvang en giraffenopvang in Nairobi zijn de moeite waard.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Lake Nakuru • Nairobi • Kisii

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    33 landen bezocht
    28 reviews
    1 waardering

    “Safari, dawa's en Masai”

    Geplaatst 29-10-2017 • gereisd augustus 2016 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Karibu! Jambo! Gelukkig spreken alle Kenianen ook Engels want van Swahili is weinig te maken. De safari's zijn echt ge-wel-dig (en duur). De big 5 en zoveel meer, geweldige landschappen, grote vlaktes met niets en safarilodges met uitzicht op drinkende olifanten; Kenia delivers. Ook is het land prima met OV te bereizen; er rijden bussen tussen de grote plaatsen. Ook Uber hebben we veel gebruikt, vooral om van het centrum naar ons hostel te komen. Naast de bekende hotspots (Masai Mara, Lake Nakuru), ga ook naar Lake Naivasha (waar je kunt fietsen in een park zonder roofdieren en eet naast grazende nijlpaarden), Kilifi aan de kust (verblijf in Distant Relatives, backbacker-heaven!), Kakamega (het laatste stuk regenwoud met vogels, vlinders en apen) en Tsavo voor een ongerepte safari-experience. Wat ik wel jammer vond, er is geen cultuur van lekker door de dorpjes lopen, kerken bekijken of restaurantjes zoeken, zoals in Midden-Amerika. Maar voor prachtige natuur, aardige mensen en de Grote Trek; go to Kenya!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Masai Mara • Lake Nakuru • Kilifi

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,6

    27 reviews
    2 waarderingen

    “Erg gastvrij!”

    Geplaatst 28-10-2017 • gereisd mei 2015 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Erg mooi land om eens te bezoeken. De mensen zijn er heel erg gastvrij. Pas wel op voor mensen die te gastvrij zijn, op het strand willen ze je van alles laten zien maar meestal moet je hier later voor betalen. Een unieke ervaring die je niet kan missen als je in Kenia bent is om op safari te gaan. Je maakt de mooiste dingen mee, zoals 's nachts het gebrul van leeuwen!

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 5

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    23 landen bezocht
    13 reviews
    2 waarderingen

    “Kenia heeft alles”

    Geplaatst 25-10-2017 • gereisd november 2017 • 1 week lang • met familie • zelfstandig

    Kenia heeft prachtige stranden, op een paar uur rijden van Mombasa. Zoals Watamu of Diani Beach. Je kunt er prachtig snorkelen maar ook yoga lessen volgen, door de mangrove zwemmen of vis vangen. Iedere dag verse vis eten is mogelijk, te koop op het strand. Massage op het strand, een boekje lezen, wandelen, zonnen, en vooral lekker chillen en eten!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Watamu • Nairobi • Diani Beach

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 7
    • Eten: 8
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    13 landen bezocht
    4 reviews
    0 waarderingen

    “Vrijwilligerswerk in Kenia”

    Geplaatst 25-10-2017 • gereisd april 2014 • langer dan een maand • alleen • vrijwilligerswerk

    Waanzinnig genoten van mijn reis en vrijwilligerswerk in het mooie Kenia. De vaste verblijfsplek was in Mombasa van waaruit ik verschillende tripjes heb gemaakt naar o.a. Wasini Island en Tsavo east en West. Het lokale eten is iets wat je echt moet proeven want dat is heerlijk. Ook zijn er genoeg Westerse restaurantjes waar je alles kunt eten wat je hier in NL ook kunt eten. Het moment dat ik daar was (2014) was het niet altijd even veilig in Kenia en daardoor kon ik niet alles doen wat ik zou willen. Ik zou zeker nog een keer terug willen naar dit prachtige land met de gastvrije mensen en mooie natuur en dieren.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Tsavo East & Tsavo West • Mombasa • Wasini Island

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,8

    16 landen bezocht
    13 reviews
    0 waarderingen

    “Out of the box denken”

    Geplaatst 22-10-2017 • gereisd juli 2017 • 2 weken lang • met vrienden • vrijwilligerswerk

    Als je naar Afrika gaat, bedenk dan altijd dat je je eigen levensstijl volledig zal moeten aanpassen. Ondanks dat de hotels prima zijn en de mensen zo aardig dat ze alles voor je zullen regelen als je het vraagt, blijft het een aparte ervaring. Ik ben twee weken naar Kenia geweest om vrijwilligerswerk te gaan doen in het onderwijs. Vervolgens heb ik hier nog drie weken vakantie aan vastgemaakt. Ik ben in Nairobi, Kisumu en Awasi geweest. De volgende dingen hebben op mij de meeste indruk gemaakt:
    - De plaatselijke bevolking is enorm gastvrij en dankbaar dat je er bent. Ze zullen dan ook alles voor je regelen als je het vraagt. Soms zelfs ongevraagd waardoor het opdringerig kan overkomen. Dit is voor hen absoluut niet de bedoeling.
    - Geweldige natuur. Mooie omgevingen met verschillende dieren zoals bavianen en zebra's. Een safari is overigens een echte aanrader in dit land!
    - Kenia is een heel goedkoop land. Voor een paar euro kun je de dag doorkomen wat betreft eten en vervoer. Ook de hotels zijn heel goedkoop als je goed zoekt. Wij zijn vooral afgegaan op reviews van anderen en kwamen daardoor in prima hotels terecht. Soms wel koud water als douche maar gelukkig maakte dat met 30 graden buiten wat minder uit. Het is ook geen verrassing als de wc het ineens niet meer doet. Gelukkig staat er vervolgens wel een heel leger aan hulp klaar om te repareren.
    - Let op met het eten. Ik heb een flinke buikgriep gekregen (waarschijnlijk door porridge: een soort maispap uit Afrika). Het eten wordt op een andere manier klaargemaakt, schoongemaakt en gekruid, waardoor de Nederlandse maag dit niet altijd goed kan hebben. Diarreeremmers, ORS en rennie's zijn dan ook geen overbodige luxe als je naar Afrika gaat!
    - De hoofdstad Nairobi heeft wat te bieden maar ik voelde me er zelf niet heel erg op mijn gemak. Ik heb hier een aantal dagen alleen doorgebracht maar omdat het dusdanig druk was vond ik dit niet altijd prettig. Als blanke ben je hier namelijk een enorme attractie.

    Kortom: een prachtige indrukwekkend land met mooie mensen, maar alleen als je er zelf aan toe bent om je aan te passen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Nairobi • Victoriameer Kisumu • Awasi

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 6
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    46 landen bezocht
    22 reviews
    4 waarderingen

    “Safari on a budget!”

    Geplaatst 20-10-2017 • gereisd oktober 2013 • 1 week lang • met partner

    Als een safari maken op je bucketlist hebt staan, maar hier geen duizenden Euro’s aan wilt/kunt besteden heb ik de volgende tip: Boek een pakketreis (vlucht en hotel) bij Tui naar Kenia. Als je flexibel bent in je vertekdata kun je een all inclusive hotel boeken aan het strand voor 800 Euro of zelfs minder voor een week. Vanuit daar boek je een safari voor een paar nachten. Ons kostte dat 300 Euro per persoon, met parken, game drives en eten en drinken er bij. Voor 1100 Euro hadden wij zo onze safarireis. Natuurlijk kan dit veel uitgebreider en heeft het land nog veel meer te bieden. Maar wil je het betaalbaar houden en heb je bovendien niet wekenlang de tijd, dan is dit een goed alternatief.

    Let wel op dat je niet in de regentijd boekt! De beste reismaanden voor Mombasa en omgeving zijn januari, februari, augustus, september en december. Wij gingen in oktober en hebben een dag regen gehad maar gelukkig niets heftigs.
    Op het strand lopen beach boys die tours aanbieden. Vraag bij anderen welke betrouwbaar is en waar zij goede ervaringen mee hebben. Laat alles goed opschrijven, wat is inclusief en wat niet.
    Wij bezochten zo Tsavo East en Taita Hills. Het was een zeer verzorgde safari, met mooie game drives (wild spotten) en uitgebreid eten. De eerste overnachting was bij een waterpoel, de tweede in Savora Salt Lick Game Lodge. Bij de waterpoel stonden we op de veranda en zagen allerlei dieren voorbij komen. Bij Savora Salt Lick Game Lodge, met huizen op palen, liepen de olifanten onder je huisje door.
    Tijdens de Game Drives hebben we veel dieren gezien. Zebra’s, buffels, giraffen, leeuwen, olifanten, bavianen, een luipaard, zwijntjes, hyena’s en meer. Om nooit te vergeten.

    Hou er rekening mee dat Kenia een arm land is en dat je buiten de resorts veel armoede ziet.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Kenia:

    Tsavo East & Tsavo West • Stranden

    Mijn Kenia beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 6
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Kenia reiservaring!

Ben jij onlangs in Kenia geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Afrika

Kenia essentials

Vlag: Kenia
Beste reistijd: Juni t/m sept & dec t/m feb
Visum nodig? Ja, vooraf aanvragen
Minimum vliegduur: 8 uur
Richtprijs retourticket: € 900
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: aanbevolen DTP, hepatitis A evt. BMR, buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, meningokokken, rabies, tuberculose . Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Kenia specialisten

Sawadee

Sawadee

Bij Sawadee vind je meerdere Kenia en Tanzania groepsrondreizen, maar ook speciale rondreizen en safari’s voor het hele gezin.
Bezoek website


Djoser

Djoser

Voor Kenia kampeerrondreizen, combireizen met Tanzania en Zanzibar, luxere lodge-reizen en 45 dagen ‘Kaapstad naar Nairobi’.
Bezoek website


Riksja Tanzania & Kenia

Riksja Tanzania & Kenia

Stel zelf de individuele Kenia en/of Tanzania reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een rondreis.
Bezoek website

Meer Kenia reisorganisaties

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Individuele reizen + strand!
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Groepsreizen on a budget.
Bezoek website

Kras
Kras

Voordelig & internationale groepen.
Bezoek website

NRV Holiday
NRV

Kenia privéreizen.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Familiereis én Oeganda-combi.
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Kenia in style.
Bezoek website

Jambo Safari Club
Jambo Safari Club

Privé safari’s.
Bezoek website

Baobab
Baobab

Diverse familiereizen.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Kenia

Vliegtickets naar Kenia


Meer over vliegen naar Kenia

Hotels in Kenia zoeken

Hotels in Kenia zoeken

Boek je rondreis naar Kenia

Sawadee
1. Sawadee

Rondreizen en familiesafari's.
Bezoek website

Djoser
2. Djoser

Kampeer- en combireizen.
Bezoek website

Riksja Tanzania & Kenia
3. Riksja Tanzania & Kenia

Zelf je Kenia reis samen stellen.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Kenia rondreizen


Vliegtickets Kenia

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Kenia
V.a. 457 Meer over vliegen naar Kenia